خواص پرتقال خشک

پرتقال خشک

خواص چیپس پرتقال

          پرتقال خشک

خواص پرتقال خشک به قدری زیاد است که ازآن می توان به عنوان یکی از بهترین انواع میوه های خشک نام برد. وبا رنگ و نقش زیبای خود جلوه ای خاص به  سبدی مخلوط از میوه های خشک می دهد. کشور ما با طبیعت چهار فصل خود دارای انواع مرکبات می باشد. همانطور که می دانیم پرتقال از میوه های پاییزی وفصل سرد سال می باشد.که بوی مطبوع وخوش آن دل انگیز می باشد.کارشناسان موسسه ملی آمریکا معتقدند.سرطان معده درآمریکا تقریبا کم است. زیرا تقریبا در تمام ماههای سال پرتقال و مرکبات در دسترس مردم می باشدولذا با خشک کردن آن می توان مدت ماندگاری آن را بالا برد ودر سایر ماههای سال نیز آن استفاده کرد. واز خواص  چیپس پرتقال بهره مند شد.

طرز صحیح تهیه پرتقال خشک

      • برای بهره مندی بهتر از خواص چیپس پرتقال بهتر است به روشی اصولی آنرا تهیه کنیم.

۱- پرتقال ها را در اندازه های یکسان حدودا ۷میل متر اسلایس می کنیم.

۲-  محلول شهد (آب و شکر) با نسبت ۲ قاشق به ازای هر یک لیتر آب تهیه می کنیم.

۳- پرتقال های اسلایس شده را به مدت حدودا ۱۵ دقیقه در محلول غوطه ور می کنیم.

۴- پس از خارج کردن از شهد بر روی توری پهن می کنیم تا آب جذب شده به حداقل برسد . زیرا در این صورت زمان خشک شدن کمتر می شود.

۵- تکه های اسلایس پرتقال را روی توری چیده ودر داخل دستگاه قرار میدهیم.

۶- مدت زمان خشک شدن پرتقال بستگی به مقدار پرتقالی است داخل دستگاه قرار می دهیم. ولی پرتقال به عنوان میوه آبدار مدت زمان  بیشتری جهت خشک شدن  به نسبت سایر میوه ها دارد.

طرز صحیح تولید پرتقال خشک

خواص پرتقال خشک

 منبع ویتامین C:

    • هرچند در فرایند خشک کردن میوه مقادیری از ویتامین C میوه خشک از دست می رود ولی با این وجود چیپس پرتقال منبع غنی از ویتامین C می باشد. ویتامین C به‌عنوان درمان خانگی سرماخوردگی شهرت دارد؛ تقویت‌کننده قوی سیستم ایمنی است و برای ترمیم و رشد بافت‌های بدن ضرورت دارد.آنتی‌اکسیدان‌های موجود در ویتامین C بدن را در برابر آسیب‌ رادیکال آزاد محافظت می‌کنند.

        از جمله خواص دیگر که در پرتقال موجود بوده و می توان آن را در پرتقال خشک شده نیز یافت به شرح ذیل است.

    • ادار آور در نتیجه دفع سموم بدن

    • موجب شاداب و جوان سازی پوست می شود.

    • تنظیم فشار خون ومقابله با افزایش فشار خون

    • تقویت کننده قوای جنسی

    • تقویت کننده معده و کمک به هضم غذا

    • کمک به گردش خون

چرا پرتقال خشک تلخ می شود؟

علت اصلی تلخی آن وجود آنزیم های در پوست پرتقال است. که هنگام اسلایس پرتقال از آن جدا شده وبه داخل پرتقال نفوذ می کند.

        چیکار کنیم پرتقال خشک تلخ نشود؟

    • سعی شود از پرتقال های با پوست نازکتر جهت خشک کردن استفاده کرد.
    •  حتما بعد از اسلایس آن را در محلول شهد(آب وشکر   یا  آب وعسل ) به مدت ۱۵ دقیقه غوطه ور کنیم.
    • همچنین بعد از خشک شدن پیشنهاد می کنبم پوست آن را جدا کرده و جدا گانه میل کنید. و می توانید خود پوست آن را برا ی مصارف دیگر استفاده کنید.
    • نکته مهم دیگر طرز نگهداری چیپس پرتقال است که در ذیل به آن اشاره شده است.

       خواص پوست پرتقال چیست؟

    • به دو صورت می توان پوست پرتقال خشک را بدست آوریم تا بتوانیم استفاده حداکثری از خواص چیپس پرتقال داشته باشیم.
    1.  قبل از اسلایس پرتقال پوست کرده و خلال کنیم و طی یک پروسه خاص دیگرخشک کنیم.در این صورت فرایند تولید پرتقال خشک را طولانی تر می کند و گاها نیز هنگام اسلایس دچار مشکل می شوید.
    2. قبل از میل کردن چیپس پرتقال پوست آن را جدا کرده و استفاده نمائید.

نکته قابل توجه این است که مقدار ویتامین c موجود در پوست پرتقال بیشتر از خود پرتقال است . لذا شما به طرق مختلف که برخی موارد در ذیل اشاره شده است می توانید از آن استفاده کنید.

    •   تهیه آبنبات پوست پرتقال:

پوست پرتقال خشک شده را یک ساعت در آب جوش و شکر قرار دهید. سپس می توانید آنها را در پوششی از شکلات قرار دهید یا در شکر رولش کنید تا طعم و مزه شیرین تری بگیرد.

    • چای پرتقال :

چند تکه پوست چیپس پرتقال  را در آب داغ قرار دهیدوهمچنین چند تکه چوب دارچین و زنیان را اضافه کنید تا مزه تندی به آن بدهد و میل کنید.

چای پرتقال برای زمانی که شما احساس بدی دارید مفید است . مرکبات سینوس ها را باز می کند.

    • پودر پوست پرتقال:

می توان پوست پرتقال خشک شده را پودر کرده و برای مصارف آشپزی از قبیل ترد کردن ماهی و.. استفاده کرد.

چند نکته:

    •  هیچ وقت برای مدت زمان طولانی پرتقال بدون پوست را ذخیره نکنید.
    • پوست پرتقال نباید در یخچال نگهداری شود، بلکه باید در جای خنک و خشک قرار دهید.
    •  قبل از عمل خشک کردن حتما پرتقال را بشوئید تا سموم موجود در پوست آن به حداقل برسدویا حد صورت امکان از پرتقال ارگانیک استفاده کنید.

        نحوه نگهداری پرتقال خشک

    • اصولی ترین راه نگهداری میوه خشک شده خصوصا چیپس پرتقال در دمای کمتر از ۷ درجه سانتی گرد و در مکان خشک و به دور از تابش مستقیم نور خورشید است.
    • برای نگهداری پرتقال خشک بهتر است ظرف شیشه ای در بسته و یا اینکه در پاکت های کاغذی استفاده کرد . ودر صورت استفاده از نایلون بسته بندی مطمئن شویم که پرتقال کاملا خشک شده و حالت چیپسی به خود گرفته باشدو حتما درب نایلون را پلمپ کنیم.

لطفا نظرات و دیدگاه انتقادی و اصلاحی خود را در مورد مقاله فوق با ما به اشتراک بگذارید.

 رسالت ما در فروشگاه اینترنتی اُلارا ابتدا افزایش سطح آگاهی و دانش است.

درباره ما بیشتر بدانید.

 پرتقال خشک را در فروشگاه اینترنتی میوه خشک اُلارا با بهترین کیفیت تهیه نمائید.

در فروشگاه اُلارا  روش پرداخت و ارسال را  آسان کرده ایم.خرید لذت بخش خواهید داشت.

در صورتی که مشترک شوید از تخفیفات اُلارا بهره مند خواهید شد.

لطفا دیدگاه خود را بنویسید. ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بدون نوشتن دیدگاه نیز می توانید مشترک شوید.

By |۱۳۹۸/۹/۱۶ ۱۴:۵۵:۳۲۲۸ام مهر, ۱۳۹۸|آموزش|۰ Comments
تبریک!
  برنده تخفیف ویژه شدید!

فقط برای شما

حراج واقعی
3تا انتخاب کن
1 دونه به انتخاب خودت هدیه بگیر

 

close-link