Loading...
دانش۱۳۹۸-۲-۲۸ ۰۸:۳۷:۱۴ +۰۴:۳۰

هر آنچه بايد درباره خشك كردن و مصرف ميوه هاي خشك بدانيد

۱۰ام خرداد, ۱۳۹۸|0 Comments

هر آنچه بايد درباره خشك كردن و مصرف ميوه هاي خشك بدانيد6 دقیقه مطالعهخشک‌کردن یکی از روش‌های موجود برای افزایش زمان ماندگاری برخی از موادغذایی به خصوص میوه‌ها و سبزی‌هاست. در این روش، فعالیت آبی موادغذایی کاهش می‌یابد و از فساد میکروبی در آنها جلوگیری می‌شود...

خواص میوه خشک

۹ام خرداد, ۱۳۹۸|0 Comments

میوه خشک در فرآیندی به دست می‌آید که درصد بسیار زیادی از آب موجود در میوه گرفته می‌شود. این [...]

خواص موز خشک

۶ام اردیبهشت, ۱۳۹۸|0 Comments

نباید ظاهر نه چندان جذاب موز خشک شده، باعث شود که به آن اعتماد نکنیم و کنارش بگذاریم. موز [...]

میوه خشک چیست؟

۴ام اردیبهشت, ۱۳۹۸|0 Comments

همه چیز در مورد میوه خشک تمام مواد غذائی، علاوه بر این که توسط انسان مورد استفاده قرار می‌گیرند، [...]